Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

EKSKLUZIVNO! Inštitut 1. oktober razširja shod upokojencev na vsesplošni slovenski protest!

shod upokojecev
shod upokojencev

Protest upokojence naj se razširi na vse splošni protest državljanov Slovenije, ki bo na Trgu republike v Ljubljani 31. marca ob 15. uri proti norostim vlade Roberta Goloba, za poštene pokojnine in poštene plače VSEH zaposlenih! Je za naš portal sporočil Pavel Rupar.

Slovenke in Slovenci!!! Tretji shod ne sme biti le shod upokojencev in upokojenk ampak shod vseh Slovenk inSs Slovencev, vse splošni protest državljanov Slovenije na Trgu republike v Ljubljani 31. marca ob 15. uri proti norostim vlade Roberta Goloba! Dovolj je norčevanja iz nas! Naš denar mečejo v smeti, nas pa obremenjujejo , da vam plačujemo bedarije! 

Pozivamo vse Slovenke in Slovence, državljane vseh veroizpovedi, političnih opredelitev, volivcev katerekoli stranke in naše državljane drugih nacionalnosti, pridružite se upokojenkam in upokojencem in naredimo vse splošni protest, ne dovolimo, da nas imajo za hlapce in sužnje, čas je, da se osvobodimo svobode, ne dovolimo ožemanja in molzenja delavk in delavcev, umiranja upokojencev na obroke, ne Robert, tudi mi smo samo ljudje

Pridružili so se nam številni strokovnjaki, eminence in inetektualci, ljudje z večjim znanjem, kot ga imamo, samo z enim ciljem so z nami: da nam pomagajo! Kmalu bomo začeli zbirati podpise k vloženemu zakonu, podrobno vas bomo obvestili takoj, ko bodo pravne zadeve urejene! Oblikujemo pristopne izjave, objavili jih bomo te dni, pričakujemo člane ne glede , katero stranko ste volili, vseh prepričanj, stare in mlade, vseh ver in nacionalnosti. To ne bo politična stranka (zaenkrat) to bo članstvo ljudi, ki smo na robu dostojanstva in, ki vemo, da mora tudi za nas biti bolje!! in to kmalu, časa nimamo..

Hvala vsem za pomoč, inštitut 1. oktober.

Inštitut 1. oktober vas tako vabi na splošni upor vseh državljanov Slovenije!

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
62%
7.2km/h
0%
14°C
16°
13°
13°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.