Nika Kovač dobila službo pri Golobu?

Nika Kovač, slika instagram

Uboga, Nika Kovač, ki je bila včeraj verbalno napadena, oziroma po domače, nekdo ji je povedal nekaj pikrih besed, bo očitno dobila službo pri Robertu Golobu.


Očitno je prišel čas za usluge. Robert Golob je zamenjal že toliko ljudi, da bo na levici kmalu zmanjkalo kadrov. Če primerne službe ni, pa se jo naredi. Seveda Golob ni pozabil na Niko Kovač, ki s svojim aktivizmom “fajta” za koalicijo. Seveda pri tem ne bo podprla najranljivejših, torej upokojencev, ki 31. marca ponovno organizirajo shod.

No, Nikici se obeta “resna” služba. Vodenje strateškega sveta, ki se bo prvič sestal v petek, vodila bo tudi nacionalno koordinacijo preprečevanja sovražnega govora, je po posvetu strank vladne koalicije o spremembah davčne ureditve danes povedal premier Robert Golob (Svoboda), ki je skupaj s Tanjo Fajon (SD) in vodjo poslanske skupine Levice Matejem T. Vatovcem ostro obsodil napad na Niko Kovač, ki se je zgodil včeraj.  O domnevnem napadu na Niko Kovač smo že pisali TUKAJ.

Največja farsa vsega skupaj pa je ta, da bo kot eminenten “strokovnjak” pri delu sveta za preprečevanje sovražnega govora sodeloval tudi Dragan Petrovc. Gre za političnega skrajneža, ki je, denimo, premiera Janeza Janšo v času, ko se je vsa Evropa soočala z nevarno epidemijo Covida, v časopisu Delo javno zmerjal s psihopatom.  

Ni kaj dva odlična “strokovnjaka” bosta delala nasvete o sovražnem govoru. Kot bi bili v banana republiki!

vir: Spletni časopis

VREME

Maribor
rahel dež
94%
1km/h
100%
5°C
6°
4°
4°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
8°
Sun
10°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.