EKSKLUZIVNO! Navsezgodaj, vroča kri pred parlamentom! Eno osebo vklenili!

zajem slike

Pred parlamentom je zavrela kri, ko se skupina nepripravih ni želela odstraniti izpred hrama demokracije. Enega so policisti tudi uklenili.

Vroča kri pred hramom demokracije

Po napadu levih ekstremistov na poslance z nekakšno “pljuvalno” akcijo, katere je po svetovnem spletu vzpodbujala tudi levičarska aktivistka Anica Bidar, je pred  parlamentov začel veljati strožji režim. Skupina ljudi, je, po tem ko je očitno brez povabila želela priti v parlament naletela na policiste, ki varujejo objekt. Kljub opozorilu naj se umaknejo izpred hrama demokracije, tega niso želeli storiti, ampak so postali vedno bolj nasilni. V policiste so se spuščali verbalno, jih žalili ter hoteli tudi obračunavati z njimi. Policisti so zato zoper enega uporabili tudi sredstva za priklenjanje. Nekaj ljudi pa so zaradi kršenja javnega reda in miru, policisti tudi popisali.

Skupina levih ekstremistov je pred parlamentov še nekaj časa vztrajala, grozila, se prerekala in potem le zapustila prizorišče pred parlamentom. 

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.