Ekskluzivno! Tudi kongres NLS potrdil združitev s Slovensko demokratsko stranko!

Franc Kangle in Janez Janša,

Predsednika SDS Janez Janša in Nove ljudske stranke (NLS) Franc Kangler sta že februarja na akademiji stranke SDS v Mariboru, podpisala sporazum o pridružitvi NLS k SDS. Zadnjo besedo je danes imel še kongres NLS, ki je prav tako potrdil združitev.

Kongres Liste Franca Kanglerja – Nove ljudske stranke Slovenije je danes na svojem zasedanju, sprejel sklep o združitvi politične stranke Lista Franca Kanglerja – Nova ljudska stranka Slovenije (NLS) s politično stranko Slovenska demokratska stranka (SDS). To je za stranko zagotovo novi mejnik, saj ima še posebej v Mariboru NLS pomembno vlogo. Tako je sedaj združena stranka SDS postala tudi druga najmočnejša stranka v občinskem svetu Mestne občine Maribor. 

V mesecu aprilu se predvideva tudi volitveni kongres mestnega odbora SDS Maribor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.