Eni lahko! Bivši PV Anton Rop v istrskem Vodnjanu kupil luksuzno vilo!

Anton Rop, slika SIOL

Zagotovo se spominjate nekdanjega predsednika vlade Toneta Ropa, ki ga je Janez Janša z veliko lahko premagal na naslednjih volitvah. potem je njegov LDS šel le še navzdol. A očitno se je Rop dobro znašel.

To je luksuzna hiša Antona Ropa

Nerkateri lahko in imajo. Hišo, v istrskem Vodnjanu, ki je v naselju 14 luksuznih hiš, je kupila firma Sun Sea Investicije, ki sta jo prejšnjo leto s sedežem v Vodnjanu odprla ravno Anton Rop in njegov sin Jan Rop. Gre za nepremičnino s kar 481 kvadratnimi metri, na zemljišču velikem 345 m2 pa je še bazen v velikosti 30 m2,

Hiša Toneta Ropa, slika Politikis in Glas Istre

Istra je očitno vaba za tuje podjetnike in poslovneže, ki kupujejo počitniške nepremičnine, in vedno več jih je, ki se odločijo za stalno selitev, piše Glas Istre.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.