Zaprta avtocesta Maribor – Ptuj. Udeleženo tudi reševalno vozilo!

nesreča
Nesreča. Slika: Maribor24

Malo pred dvanajsto uro je na podravski avtocesti prišlo do prometne nesreče.

Nesreča na avtocesti. Udeleženo reševalno vozilo

Avtocesta Ptuj – Maribor je zaradi prometne nesreče zaprta med Hajdino in Zlatoličjem proti Mariboru, poroča Prometno informacijski center za državne ceste. Na kraj nesreče so že bili napoteni reševalci, gasilci in policija. Zaradi nesreče, v kateri sta udeležena tovornjak in reševalno vozilo, v smeri Maribora nastaja zastoj. Piše portal Maribor24.

nesreča

slika: Slovenske novice /PP Ptuj

Nesreča se je zgodila na avtocesti tuj – Maribor, zato je obvoz med Hajdino in Zlatoličjem je po regionalnih cestah dovoljen za osebna vozila, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste. Za tovorna vozila pa je obvoz možen samo po cesti Hajdina – Slovenska Bistrica – Maribor.

Po doslej znanih informacijah je prišlo do nesreče zaradi trčenja med rešilcem in tovornim vozilom, s Policijske uprave Maribor še niso poročali o posledicah nesreče, fotografije pa potrjujejo, da je reševalno vozilo v celoti uničeno. Poleg policistov so na kraju dogodka tudi gasilci PGD Ptuj.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.