Erika potožila, da je v copatah gledala četrtkovo oddajo, ki je bila namesto Tarče

Erika v copatah gledala četrtkovo oddajo, ki je bila namesto Tarče
erika
zajem slika (RTV)

Boga Erika Žnidaršič. Očitno ji je šlo, kar na jok, ko je v četrtek, očitno doma, gledala oddajo, ki so je namesto Tarče vrteli na TV Slovenija.

Erika v copatah potožila da gleda četrtkovo oddajo o covidu  z isto sceno

Oddaja tarča , o Francu Kanglerju v javnosti še vedno odmeva. Voditeljica oddaje Erika Žnidaršič si je v oddaji dovolila vrsto manipulacij, zavajanj in laži. Kar zanjo sicer ni nič novega, saj je lani lagala tudi o našem portalu e-maribor.si in ga žaljivo označila za marginalnega.  Prav na temo zadnje oddaje Tarča, pa je potekala v četrtek dopoldne tudi izredna seja komisije programskega sveta RTV. Vsebino razprave, ki je bila sicer zaprta za javnost. Ta seja se bo nadaljevala 24. januarja, potem ko bo predvajan tudi drugi del oddaje o kanglerju, ki naj bi bil na sporedu naslednji četrtek.

No ta četrtek, pa na sporedu ni bilo klasične Tarče, temveč so v t. i. Studiu 3 na nacionalki pripravili oddajo Premagajmo covid 19, v kateri so gostje govorili o naši prihodnosti, povezani z epidemijo. Oddajo sta vodila Jan Novak in Andreja Gregorič. In končno smo v eni oddaji videli, kaj je to novinarsko delo, za razliko od hujskaštva in seganja v besedo gostom. Očitno pa je bilo voditeljici Eriki Žnidaršič strašno hudo, ker je oddajo gledala kar v copatah. No bolje v copatah, a še vedno zaposlena, kot pa s copatami in brez službe.

Se je pa Erika očitno imela čas, da se nauči, kako se pogovorna oddaja zares vodi! Upajmo, da ji je kaj ostalo tudi v glavi.

(po viru: Slovenske novice)

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.