Erjavec bo ponovno vložil konstruktivno nezaupnico vladi!

Karel Erjavec desus svet
Karel Erjavec, slika, družbena omrežja

Predsednik DeSUS Karl Erjavec je po sestanku vodstva stranke s poslansko skupino napovedal, da bo prihodnji teden znova vložil predlog konstruktivne nezaupnice.

ERJAVEC BO PONOVNO VLOŽIL KONSTRUKTIVNO NEZAUPNICO

Premier Janez Janša je v petek dejal, da se bodo morali poslanci DeSUS do srede, ko je sestanek koalicije, izreči, ali sodelujejo z vlado ali so klasična opozicija “brez kadrovskega razreza v vladi glede na koalicijsko pogodbo”. Ko se bodo izrekli, bo Janša predlagal novega ministra za zdravje. Če poslanci DeSUS vlade ne bodo podpirali, bo po Janševih besedah odprto tudi vodenje kmetijskega resorja.

Vodja poslancev DeSUS Franc Jurša pretekli teden zaključkov ni želel napovedovati, je pa pojasnil, da se v kateremkoli mandatu težko vidi v ekstremni opoziciji. Danes je dejal, da bo konstruktivna nezaupnica vložena s podpisi 10 poslancev,

Kaj se je zares dogajalo po sestanku je težko reči. In ker je Karel Erjavec že večkrat snedel besedo in se zlagal, vse dokler ne dobimo uradnih izjav poslancev Erjavčevih besed ne bomo zapisali.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
57%
1km/h
75%
24°C
27°
22°
24°
Fri
14°
Sat
15°
Sun
15°
Mon
10°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.