Erjavec ne bo sodeloval v vladi, niti kot član, niti kot minister.

slika: finance

Karl Erjavec v vladi ne želi sodelovati kot član, niti minister nebi bil rad več. Očitno se je odločil, da bo delal to, kar mu najbolj paše, torej nič?

KARL ERJAVEC VLADI NE BO DELAL NIČ?

Novi predsednik stranke DeSUS Karl Erjavec se je danes najprej udeležil sestanka z vodstvom stranke, nato pa še s poslansko skupino. Kot je dejal po sestankih, bo v kratkem sklical izvršni odbor stranke, pred tem pa bo potekalo še eno srečanje vodstva s poslansko skupino. “Glede na aktualne politične razmere potrebujemo nadaljevanje pogovora. Očitno bo treba sprejeti določene odločitve,” je dejal.

Ponovil je, da se v politiko ni vrnil, da bi bil ponovno minister, ampak zato, ker želi, da je stranka DeSUS še parlamentarna stranka. Po njegovih besedah bi bilo škoda, da upokojenci in drugi v državnem zboru ne bi imeli svojega zastopnika. 

Vodja poslanske skupine DeSUS Franc Jurša pa pravi da je možnosti, da bi stranka DeSUS zapustila aktualno koalicijo in se pridružila novi, 50/50. To je tisti Jurša, ki je še pred nedavnim zagotavljal, da stranka DESUS ostaja v Janševi vladi.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.