Norišnica sredi Ljubljane. Sredi belega dne z nožem porezal deklico. Šlo naj bi za ilegalnega migranta?

slika je simbolna (pixabay)

Na avtobusu 6b v smeri Notranje Gorice je v petek, 31. maja, neznani moški napadel deklico in jo porezal z ostrim predmetom. K sreči je posredovala starejša gospa, a je moški deklicam sledil do doma. Šlo naj bi za Ilegalnega migranta.

“Neznani tujec se je eni izmed učenk približal, jo vlekel za roke in jo ob tem po roki prezal z neznanim predmetom” je bil opis dogodka, ki se je zgodil pred nekaj dnevi, a o tem ni poročal noben osrednji medij. Gre za del elektronskega sporočila, ki ga je ravnateljica šole OŠ Brezovica pri Ljubljani poslala staršem. Piše portal Nova24TV.

O zaskrbljujočem dogodku so starši obvestili tudi osnovno šolo, ki jo deklici obiskujejo, pa naj bi nemudoma poslala obvestilo staršem: “Spoštovani, obveščam vas, da je po poročanju staršev naših dveh učencev v petek, 31. 5. 2024 po pouku (ob 15. :21) nas avtobusu 6b v smeri Notranje Gorice zgodil neprijeten in zaskrbljujoč dogodek, v katerem sta bili udeleženi tudi naši učenci” , se je uvodoma glasilo sporočilo.

V nadaljevanju je sledilo pojasnilo, da je neznani tuj moški deklicama sledil do doma, kjer sta staršem povedali, kaj se je zgodilo, ti pa so nemudoma o tem obvestili policijo, ki naj bi moškega izsledila in po podatkih staršev ukrepala.

Dogodek je je danes predstavila tudi policija in potrdila, da gre za ilegalnega migranta in prosilca za azil. Ta se trenutno nahaja v azilnem domu na Viču in ni v pridržanju.

 

 

VREME

Maribor
jasno
39%
1.5km/h
0%
29°C
30°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.