Fajon desus
slika: twitter

Maribor je postal popularno politično mesto, medtem, ko je Aleksandra Pivec ustanavljala stranko je Tanja Fajon “kradla” DeSUS-ove odpadnike.

Fajonova, DeSUS-u “kradla” volivce

Včeraj se je vodja Socialnih demokratov Tanja Fajon mudila v štajerski prestolnici, kjer je obelodanila, da je nekaj Desusovih odpadnikov prestopilo v njihove rdeče vrste. Med njimi je bilo videti tudi Uroša Prikla, od volivcev pozabljenega kandidata za poslanca na minulih volitvah v državni zbor.

Mariborski poslanec iz vrst SDS, mag. Dejan Kaloh, pa je Fajonovo spomnil, da SD tudi za Maribor ni nikoli naredila prav nič in je izpostavil, da pri tej stranki v Mariboru več ne bodo dobili poslanca. V bistvu ga tudi na državnozborskih volitvah 2018 niso dobili, saj je aktualna poslanka SD, ki je znana po afreri jopice, iz 7. volilne enote Bojana Muršič bila izvoljena v Rušah, Franca Trčka pa ne moremo šteti za mariborskega poslanca SD, saj je v to stranko prestopil iz Levice.

Tako so se brez mask nastavljali fotografu:

In prognoza Dejana Kaloha za naslednje volitve? V Mariboru več ne boste imeli poslanca, v mestnem svetu MOM pa ob veliki sreči morda enega (1) svetnika.

In, kot je zapisal eden od uporabnikov družbenega omrežja twitter, v Mariboru ni grdo le zeleno, pač pa tudi rdeče?

PM