FAKE NEWS! Janša postavil Tarčo in Reporter na laž!

Na twitterju se je pojavil zapis oddaje Tarča, da so razkrili kdo iz stranke SDS, naj bi bil povezan s kirurgom Romanom Bošnjakom, kateri naj bi bil vpleten v domnevno korupcijsko afero v UKC Ljubljana. 

Tako so zapisali: “Po informacijah Tarče je politik, ki ga je premier navajal v povezavi s kirurgom Romanom Bošnjakom, nihče drug kot Janez Janša. Njegova soproga Urška Bačovnik Janša je namreč Bošnjakova bližnja sorodnica: nečakinja. Zakaj je premier to informacijo navrgel, ni jasno.”

V Reporterju, ki velja za pravo “greznico” nesmislov in laži proti Janez Janši so se celo zlagali, da naj bi bil kirurg Roman Bošnjak celo stric Urške Bačovnik Janša, soproge prvaka SDS Janeza Janše. 

Lažniva Tarča, ki je pred leti lagala tudi o našem portalu, češ, da smo marginalni medij, je tokrat lagala o Janezu Janši. Na laž jo je postavil kar Janša sam. To je zapisal: “Tako Tarča, kot predsednik vlade Robert Golob sekata mimo. Moja soproga Urška Bačovnik Janša NI nečakinja kirurga Romana Bošnjaka oziroma njegova bližnja sorodnica. Res pa je njena mama njegova daljna sorodnica. Sam pa sem z njim povezan manj kot je g. Robert Golob povezan z bivšimi od svoje spremljevalke g. Tine Gaber, zato naj ne trosi neumnosti po TV studiih

Kako že pravi tisti pregovor? Laž je nesmrtna duša levih medijev? 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.