Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Uboga Nikica? Nekdo naj bi jo zmerjal in se pognal za njo.

Nika Kovač
Nika je zapisala, da je šlo za napad, v nadaljevanju pa da je nekdo stekel za njo. Torej je ni nihče napadel, saj z njo ni imel fizičnega stika.

Nika bo spet na vseh naslovnicah levih medijev, kjer si ponovno išče pozornost? Sredi belega dne, naj bi jo nekdo zmerjal in žalil, za tem pa se zagnal za njo.

“Danes se mi je zgodilo ponovno. Napad. Spet,” je Inštitut 8. marec sporočil na Twitterju. Kovačeva je bila deležna žaljivih besed, nato pa je neznanec “vstal, se zagnal proti njej in vpil”. Stekla je v lokal, kjer se je dobila z dekleti, nemudoma poklicala policijo in podala prijavo.

Na Twitterju je Nika zapisala, da je šlo za napad, v nadaljevanju pa da je nekdo stekel za njo. Torej je ni nihče napadel, saj z njo ni imel fizičnega stika. Nekdo naj bi jo le zmerjal in se pognal za njo.

Kot je zapisala, jo je osumljenec vprašal, ali je z Inštituta 8. marec, nato pa pripomnil: “Nič nisem vesel, da te vidim, nanekrat vstane in se zažene proti meni. Vpije. Vpije o delovanju Inštituta. Vpije o temah, kjer po njegovem mnenju, ne reagiramo pravilno. Grozeče se približuje. Gospod za mizo v lokalu opazi. Reče, naj sedem k njemu. Skuša pomiriti nasilneža. Vzpostavi distanco. Jaz pa v stiski stečem v lokal. Pokličem policijo. Oddam prijavo. Policista ste izjemno korektna in prijazna. Še en obisk policije je opravljen.” Upajmo le, da je tokrat njena rokica vredu.

 Je pa na koncu zapisala, da s puncami “fajtajo” dalje. Kako tudi ne, saj naj bi, kot poroča portal Nova24TV, iz tujine prejeli kar precej denarja. Fundacija Guerrilla Foundation, ki je leta 2021 različnim “gverilskim organizacijam” po Evropi in ZDA skupno namenila kar 544.500 evrov je očino nova partnerka 8. marca. Skupno je ta fundacija Sloveniji namenila kar 48,5 tisočakov: za Inštitut 8. marec kar 30 tisočakov, za “samoniklo iniciativo” Ambasado Rog pa 18,5 tisočakov. 

Lahko je s polno ritjo, fajtat dalje?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
61%
6.2km/h
0%
13°C
14°
12°
14°
Thu
10°
Fri
8°
Sat
6°
Sun
4°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.