FAKE NEWS! Za ogabno predvolilno laž, tokrat poskrbeli v Delu?

SLIKA JE NAKLJUČNA

Levičarski mediji skušajo v dnevih, ko gre volilna kampanja proti koncu na vse načine izničiti in očrniti kandidate stranke SDS. tudi z nagnusnimi lažmi.

Eno tako nagnusno laž, si je dovolil, vse manj brani časnik Delo, ki je bil nekoč ugleden časnik, danes pa le še bleda senca tega. 


Včeraj se je namreč v bližini Gospodarskega razstavišča zgodil incident, o katerem smo na našem portalu poročali TUKAJ. Kandidatka SDS na evropskih volitvah Zala Tomašič je v času, ko je potekalo predčasno glasovanje, v bližini, kjer se lahko giba vsak delila letake. 

A na Delu so članek povsem popačili in se vmes še pošteno zlagali! Zapisali so namreč, da je Kandidatka SDS za evropske volitve Zala Tomašič volivce »nadlegovala« kar na volišču. Kljub prošnjam DVK ni hotela oditi.

Nihče ni nadlegoval ljudi, še posebej ne na volišču, ampak je le zunaj volišča delila letake. Na območju kjer je to dovoljeno. Prav tam, kjer sta pred dvema letoma to počeli tako Tanja Fajon, kot tudi Nika Kovač v času referenuma o vodah.

Tudi predsednik SDS, Janez Janša je Delovo novico označil, kot nagnusno laž!

VREME

Maribor
jasno
41%
2.1km/h
0%
28°C
29°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.