Anticepilca Đokovića nočejo več nikjer? Vprašljiv je nastop na Roland Garrosu?

Anticepila Đokovića nočejo nikjer. Odpovedali so mu nastop na Roland Garrosu?
Novak Đoković, slika Wikipedija

Medtem ko se Novak Đoković po deportaciji iz Avstralije vrača v domači Beograd, pa morebiti Beograjčan ne bo mogel nastopiti niti na drugem grand slamu sezone v Parizu. 

Đoković z novimi težavami

Zaradi necepljenosti in zmešnjave okrog vize je bil Novak Đoković prisiljen zapustiti Avstralijo, kjer ne bo branil lanske zmage. Prav lahko pa se zgodi, da bo izpustil tudi drugi turnir velike četverice v sezoni, kjer je lani prav tako zmagal. Francoski parlament pa je v nedeljo sprejel nov zakon o cepljenju proti covidu-19. Nihče, ki ni polno cepljen, brez potrdila o cepljenju ne bo smel vstopiti na javna mesta, kot so restavracije, kavarne, kinematografi in vlaki na daljše razdalje. Tako je pod vprašajem nastop Đokovića na grand slamu sezone v Parizu.

“Pravilo je jasno. Potrdilo o cepljenju bo jasno, takoj ko bo zakon dokončno objavljen. To se bo nanašalo tudi na gledalce in profesionalne športnike športnih dogodkih. Vsaj do nadaljnjega,” je dejala francoska ministrica za šport Roxana Maracineanu. “Kar se tiče Roland Garrosa, bo ta na vrsti maja. Situacija od danes pa do takrat se lahko še močno spremeni in upajmo, da bo boljša. A če se ne bo, ne bo nikakršnih izjem,” je še dodala. Novi zakon se nanaša tako na prebivalce Francije kot na tujce, ki bodo v to državo vstopili. Piše portal N1.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.