Festival  Lent se lahko prične

Jutri, 23. junija se bo pričel 25. Festival Lent. Glavni oder na Trgu Leona Štuklja, ki bo lahko sprejel do 1.500 gledalcev, že stoji.

Za začetek bo Opera in balet SNG Maribor na glavnem odru izvedla Verdijevo La Traviato in balet Favn – Carmen – Bolero. Na glavnem odru bomo videli še  otvoritev in zaključek Folkarta, nastop Boba Geldofa in rock muzikal Jesus Christ Superstar v izvedbi Mestnega gledališča iz Brna. Za ogled opere La Traviata bo potrebno zraven Lente, ki stane 25  evrov, doplačati še 20 evrov, doplačilo bo potrebno tudi za koncert Boba Geldofa 15 evrov, muzikal Jesus Christ Superstar 20 evrov in zaključek Folkarta 5 evrov.

Tudi za prireditve na odru Zavarovalnice Sava, v Minoritih, bo potrebno doplačilo skoraj za vse prireditve, razen v ponedeljek, 26. junija, za jazz podij 2: Robert Jukić & Big band RTV Slovenija. Doplačilo bo potrebno še za koncert, v sredo 28. junija, v dvorani Union, izvajalcev Marka Hatlaka & Funtango & Iztoka Mlakarja 5 evrov in istega dne še za stand up komedijo Cannabis pro nobis v izvedbi Tadeja Toša.

Na Večerovem odru si bomo prireditve ogledali lahko le z Lento.

Res je, da je vstop na večino prireditev brezplačen ali z Lento, vendar so doplačila za nekatere prireditve ob nakupu Lente, za občane Maribora, še vedno visoka.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
80%
2.6km/h
31%
-6°C
-5°
-7°
-6°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
2°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA