Fištravcu začasno ustavili nekatere Evropske projekte?

Nekateri projekti, ki naj bi se obnovili tudi s pomočjo evropskega denarja so zaustavljeni. Šlo naj bi za  promenade v Mestnem parku, Nabrežje reke Drave, Obnova Skate Parka in Revitalizacija Vojašniškega trga z objekti. MO Maribor naj bi nadaljevala s postopkom prijave do konca meseca oktobra 2018, saj so za vse projekte izpolnjeni tehnični in programski pogoji, zagotavljajo na MOM. Poroča portal Maribor24.

Zahtevane dopolnitve naj bi bile poslane, razen za projekt Nabrežje reke Drave, kjer so bile zahteve MOP še posebej nenavadne, pravijo na občini. Neznanka ostajata obnova Skate parka in promenada v Mestnem parku, kjer so bile poslane vse dopolnitve in odziva za dodatne zahteve s strani MOP ni bilo. Pri obeh projektih so bili, kot pri ostalih, postopki ustavljeni brez dodatnih obrazložitev.

Ali na občini ne znajo oddati vloge za dodelitev evropskih sredstev, ali so vloge nepopolne, ali pa je problem v centraliziranega deljenja denarja, nad katerim v Vzhodni kohezijski regiji nimajo dobrega vpogleda. No, odgovore prepuščamo kar vam.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.