Fištravec je potoval na Kitajsko, Arsenovič pa v Wimbledon!

Saša Arsenovič, slika: FB profil

Na občinske stroške je zagotovo bolj udobno potaovati, kot na lastne, pa čeprav veljaš za gostinskega mogotca v mestu, kjer si na prvem mestu.

Kako lepo se to sliši. In Saša Arsenovič se udobju očitno ne more upreti. Še 3 leta in pol bo udobno zleknjen v stolček župana na mariborski občini, dobival eno največjih županskih plač v Sloveniji, vmes bo iz ozadja vodil tudi svoje lokale in prispeval, da jih bodo Mariborčani obiskovali, ter tu pa tam preplastil kakšno cesto?

Je pa očitno župan drugega največjega mesta v državi pozabil na nogomet. Prvo postransko stvar v mestu Maribor. Saj si mariborske tekme baje zelo nerad ogleduje. Tudi zaradi navijačev, ker niso njegovi oboževalci. Zato pa je odšel na občinske stroške s podžupanom v London in na slavni Wimbeldon.

No zagotovo pa si je Arsenovič, zagotovil službeno pot v London, ravno takrat, ko je v predmestju Londonma, Wimbeldonu igrala naša tenesačica Polona Hercog. Kot so zapisali na strani Arsenovič je grobar Maribora:  Kot strasten tenisač je pod pretvezo nekega dogodka na občinske stroške obiskal Wimbledon prav v času, ko tam poteka Grand Slam!  Celo pohvalit se je želel s tem, da je navijal za našo Polono Hercog. Koliko mu je mar do nje je pokazal s tem, ko jo je preimenoval v HERZOG!

Kam greste pa vi Mariborčano na službene stroške?

M.G.