Fištravec pred volitvami spet zaposluje ljudi na občini?

Čeprav so lokalne volitve pred vrati, mariborska občina zaposluje. Potrebujejo namreč podsekretarja in višjega svetovalca, oba za nedoločen čas. Ali bi na občini radi pred volitvami zaposlili svoje ljudi, ki bi bili tam tudi ob morebitnem prihodu drugega župana, ali pa gre tu samo za naključje? Odgovor prepuščamo kar vam.


In kaj bosta na novo zaposlena delala? Cilji in usmeritve kandidata so: načrtovanje, organiziranje, usmerjanje in nadzorovanje dela, organiziranje medsebojnega sodelovanja z drugimi organi, odločanje o zadevah, za katere ga pooblasti župan ali direktor mestne uprave, vodenje projektnih skupin, vodenje in sodelovanje v najzahtevnejših projektnih skupinah, samostojno oblikovanje sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv, opravljanje drugih najzahtevnejših nalog.

V Mariboru je sicer trenutno razpisanih čez 600 prostih delovnih mest, nekatera tudi za nedoločen čas. Najbolj iščejo zdravnike, programerje, projektante, električarje, mehatronike, železokrivce, CNC operateje, avtomehanike, fasaderje, ključavničarje, ličarje, pomožne delavce v gradbeništvu in gostinstvu (picopeke, kuharje, natakarje, mesarje, receptorje in kuhinjske pomočnike), pa tudi voznike v mednarodnem in domačem prometu in zavarovalne zastopnike.

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
78%
4.6km/h
100%
9°C
10°
8°
7°
Wed
4°
Thu
4°
Fri
5°
Sat
9°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.