Saj ni res, pa je. Kandidat za župana MOM tudi Andrej Šiško?

Slika: FB profil Andreja Šiška

Andrej Šiško bo s podporo stranke Zedinjena Slovenija, ki jo vodi, kandidiral za župana Maribora,  Župansko kandidaturo so najavili njegovi podporniki med protestom pred mariborskim sodiščem, kjer so demonstrirali proti vladajoči eliti in organom pregona, poroča portal Maribor24.

Kot je znano je Šiško v priporu, od 12 septembra dalje. Ta se mu je sicer iztekel, a so mu ga podaljšali še za 30 dni. Podporniki pravijo, da bodo vztrajali do konca, dokler ga ne izpustijo, ker proti njemu nimajo nobenih dokazov .

Leta 2014, ko je Šiško prvič kandidiral za župana Maribora, so mu volivci namenili le pičlih 251 glasov, ali 0.72% . Ker pa bo Šiško v priporu v času letošnje volilne kampanje, se v Mariboru očitno obeta res zanimiv boj.

MZ

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.