Fištravec si je za kampanjo prekopiral video spot

Vir: Facebook/Andrej Fištravec

Na facebooku se je pojavil video posnetek županskega kandidata Andreja Fištravca, kjer se sam kandidat vmeša v “gostilniške” pogovore. Sicer je vodeo dosegel visoko število ogledov, a se je izkazalo, da je posnetek gostilniške debate v bistvu kopija.

No sicer pa v tem videu igrajo Fištravčevi ljudje, najbolj zanimiv je prav gotovo Boštjan Zagorac, Fištravčev velik zagovornik. Kako tudi ne, ko mu je pa župan omogočil dobro plačano službico na Marpromu.

Kot poroča Večer, se je izkazalo, da je video na las podoben posnetku srbskega predsednika Aleksandra Vučića iz kampanje pred predsedniškimi volitvami leta 2017. Vučić na posnetku razlaga, kako uspešen je bil v času vladanja, da je reševal in ustvarjal delovna mesta, uredil številne ceste, trudil se je tudi za obnove javne infrastrukture. Posnetek se, tako kot Fištravčev, zaključi s komičnim vložkom.

Tako izgleda ORIGINALNI video iz Srbije:

Tako pa izgleda SLABA KOPIJA župana Fištravca:

Čeprav je bila ekipa župana Fištravca vedno unikatna, v dobrem in slabem, pa jim je očitno zmanjkalo novih idej. No če drugega ne, original vseeno ni isto, kot kopija.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.