Franc Kangler: Nisem izgubil jaz, pač pa Maribor

Franc Kangler, slika: zajem zaslona

Volivci imajo vedno prav, pa četudi s svojim glasom “nagradijo” kandidata, ki jim je ves čas kampanje “kazal mesec v vodi!” Maribor oziroma mariborski volivci so se odločili, da jim bo naslednja štiri leta županoval gostinski podjetnik Saša Arsenović. In ta jim je vse od trenutka, ko se je podal v predvolilni boj pod zastavo propadle Cerarjeve stranke SMC. Piše portal v Fokusu.

O Arsenoviću pa na časopisnih straneh, radijskih in spletnih objavah pišejo kot da gre za “nov in brezmadežni obraz!” Za vsa javna razkritja Arsenovićevih nečednosti, od afere “fingerfood” do informacij o Arsenovićevi globoki zadolženosti, do tega da mu za pičlih 50 kvadratnih metrov poslovnega prostora Telekom mesečno plačuje več kot 5000 evrov, naj bi bili odgovorni “njegovi nasprotniki na družbenih omrežjih!”

Maribor je z včerajšnjO zmago Saše Arsenovića odprl vrata “Ljubljani,” Bojan Požar pa dodaja, da je Arsenović že postal plen “omrežja” Gregorja Golobiča.

Kaj je povedal Franc Kangler po objavi rezultatov?

vir: portal V Fokusu

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
91%
5.1km/h
100%
4°C
6°
1°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.