Franc Kangler: Nisem izgubil jaz, pač pa Maribor

Volivci imajo vedno prav, pa četudi s svojim glasom “nagradijo” kandidata, ki jim je ves čas kampanje “kazal mesec v vodi!” Maribor oziroma mariborski volivci so se odločili, da jim bo naslednja štiri leta županoval gostinski podjetnik Saša Arsenović. In ta jim je vse od trenutka, ko se je podal v predvolilni boj pod zastavo propadle Cerarjeve stranke SMC. Piše portal v Fokusu.

O Arsenoviću pa na časopisnih straneh, radijskih in spletnih objavah pišejo kot da gre za “nov in brezmadežni obraz!” Za vsa javna razkritja Arsenovićevih nečednosti, od afere “fingerfood” do informacij o Arsenovićevi globoki zadolženosti, do tega da mu za pičlih 50 kvadratnih metrov poslovnega prostora Telekom mesečno plačuje več kot 5000 evrov, naj bi bili odgovorni “njegovi nasprotniki na družbenih omrežjih!”

Maribor je z včerajšnjO zmago Saše Arsenovića odprl vrata “Ljubljani,” Bojan Požar pa dodaja, da je Arsenović že postal plen “omrežja” Gregorja Golobiča.

Kaj je povedal Franc Kangler po objavi rezultatov?

vir: portal V Fokusu

MZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.