Na območju Maribora in okolice je kar 281 prostih delavnih mest

slika je simbolna

Pregledali smo, nekaj najbolj zanimivih prostih delavnih mest na območju Maribora.

Čistilke pozor!

Na zavodu je kar nekaj razpisanih prostih delovnih mest za čistilce in čistilke. Med drugim zaposlijo v Ozari – storitveno in invalidsko podjetje za polni delovni čas za določen čas obdobje 12 mesecev. Čistilca potrebujejo tudi na Okrožnem sodišču v Mariboru. Gre za popoldansko delo za polni delovni čas za nedoločen čas. Poskusno delo je dva meseca. Pomoč potrebujejo tudi v Vrtcu Pobrežje in sicer za polni delovni čas za obdobje 21. januar do 31. avgust 2019, prav tako čistilko potrebujejo v podjetju Eldom.

Zaposluje tudi Mestna občina Maribor

MOM potrebuje strokovnega sodelavca v sektorju za zdravstveno in socialno varstvo v uradu za vzgojo in izobraževanje, zdravstveno, socialno varstvo in raziskovalno dejavnost. Potrebna je višja strokovna izobrazba. Zaposlitev je za polno delovni čas za nedoločen čas. Potrebne so delavne izkušnje, poskusno delo bo trajalo dva meseca.

Potrebujejo bolničarje

UKC Maribor potrebuje bolničarje za dela in naloge: Spremljanje, prelaganje, prenašanje in prevoz negovalno nezahtevnih bolnikov pri nezahtevni medoddelčni obravnavi, čiščenje in priprava materiala in pripomočkov za delo po delovnih navodilih in standardih, čiščenje in desinfekcija delovnih površin po delovnih navodilih in standardih, priprava čistil in razkužil in drugih pripomočkov za delo po delovnih navodilih in standardih, oskrba organizacijskih enot, druga dela po naročilu glavne medicinske sestre kirurške urgentne specialistične dejavnosti, v okviru strokovne usposobljenosti. Zaposlitev je za nedoločen čas. Znanje slovenskega jezika razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče.

v Mariboru potrebujejo tudi: kleparje, arhitekte, analitike v laboratorijski medicini, več avtomehanikov, v Sparu potrebujejo prodajalce, CNC operaterje, iščejo tudi dostavljalce hrane, električarje, ter elektroinštalaterje.

Več o prostih delavnih mestih si lahko preberete TUKAJ.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
68%
1km/h
0%
22°C
25°
20°
21°
Tue
19°
Wed
20°
Thu
21°
Fri
17°
Sat

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA