Franc Kangler testira svojo podporo

Franc Kangler.

Bivši mariborski župan Franc Kangler se še ni odločil, ali bo na letošnjih lokalnih volitvah, ki bodo v nedeljo 18. novembra 2018 ponovno kandidiral za župana mestne občine Maribor. Odločil pa se je za nekakšen test in na svoji uradni FB strani naredil anketo, ter pripisal: RAZMIŠLJAM. Po anketi sodeč ga pri kandidaturi podpira kar 89% ljudi, v anketi pa jih je sodelovalo 419. Kaj nam ta številka pove, je zaenkrat težko napovedati. Kako se bo Kangler odloči pa bomo prav gotovo izvedeli zelo kmalu. Anketo lahko najdete TUKAJ. 

Sicer pa se občine v teh zadnjih poletnih dneh pospešeno pripravljajo na lokalne volitve. V večini občin bodo župani ponovno kandidirali. Tudi v Mariboru, saj je svojo ponovno kandidaturo napovedal mariborski župan Andrej Fištravec. In koliko bodo občino stale lokalne volitve? V drugi največji občini v državi, v Mariboru, stroške volitev ocenjujejo na približno 150.000 evrov.

Vsekakor bo v Mariboru spet pravi boj za županski stolček. Prav gotovo pa je tudi plača župana tista, zaradi katere bi nekateri raje zapustili celo poslanske klopi in sedli na bolj udoben županski stol. Plača mariborskega župana Fištravca namreč znaša kar 4400 evrov bruto.

slika: FB profil Franca Kanglerja

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.