..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

V življenjepisu Dejana Židana natvezili laži?

slika: nova24.tv

V Mariboru rojeni predsednik Socialnih demokratov Dejan Židan, je na udaru zaradi laži, ki so jih pripisali njegovem življenjepisu, ob predlogu za predsednika državnega zbora, poroča portal Škandal24.

23. avgusta so poslanci koalicijskih LMŠ, SMC, DeSUS, SAB, Levice in prvopodpisani poslanci SD, na čelu katerih je podpis Matjaža Hana, v parlament vložili predlog za izvolitev predsednika državnega zbora. Kot poroča portal Škandal 24 so v obrazložitvi ob njegovem življenjepisu in dosežkih zapisali: “leta 1999 pa je to (izobrazbo, op. p.) mag. Židan nadgradil z znanstvenim magisterijem poslovodenja in organiziranja na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru”, kar pa je ČISTA LAŽ, saj študija na tej univerzi Židan ni nikoli končal. Zaključuje Škandal24.

Kdo preverja podatke o izobrazbi ljudi na pomembna mesta v državi pa je drugo vprašanje. Židanovih podatkov, očitno ni preveril ali ni želel preveriti, nihče.

Je bil pa Židan konec leta 2003, kot zunanji sodelavec ljubljanske veterinarske fakultete izvoljen v naziv strokovnega sodelavca za področje zdravja in razmnoževanja prašičev. Magistriral je iz teme: Spremljanje reprodukcije plemenskih svinj za oceno zdravstvenega stanja reje. Vsekakor je torej predsednik državnega zbora Dejan Židan za svinje pravi strokovnjak.

Več o tem si lahko preberete na portalu ŠKANDAL24.

slike: Škandal24.si

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
53%
1km/h
0%
6°C
8°
5°
8°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.