Golob, Bandelliju obljubil službo. A od tega ni bilo nič, je potožil Bandelli

Marko Bandelli kovšca
slika: primorske novice

Na lanskih državnozborskih volitvah se je sestava državnega zbora pošteno spremenila. Od poslanskih klopi so se poslovili številni vidni in znani poslanci. Med tudi Marko Bandelli. Piše Portal24.

“Res je, do 31. 8. sem dobival nadomestilo, z razliko od drugih, ki so ga dobivali do 14.11., oziroma ga nekateri dobivajo še danes. Niti teh nekaj mesecev ga ne bi potreboval, če mi ne bi 

Robert Golob.  osebno obljubljal mesta v kabinetu, za področje malega gospodarstva. To je moja stroka, saj sem po izobrazbi in znanju podjetnik natanko 32 let.” Je potožil Marko Bandelli, ki očitno ni dobil obljubljene službe.

Ukvarjal sem se z mednarodnim poslovanjem, zastopanjem multinacionalk, zgradil uspešno trgovino, zgradil proizvodni obrat za sveže betonske mešanice in lahko prefabrikacijo,” se je za Slovenske novice pobahal Bandelli.

Sicer pa ima Bandelli, ki mora za spremembo spet delati v lastnem podjetju, da lahko zasluži plačo spet načrte, da se vrne v državno politiko. Baje se že dogovarja z raznimi strankami. A verjetno bo od volivcev pozabljeni Bandelli, parlament lahko gledal le iz zunanje strani.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
86%
1km/h
100%
-1°C
0°
-2°
-1°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue
-1°
Wed
-1°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA