Golob in njegova ljubica kar v sponzorskih jaknah!

Tina Gaber in Robert Golob, slika, portal 24

Uradne otvoritve SP v nordijskem smučanju se je udeležil tudi predsednik vlade. Golobu je delala družbo Tina Gaber, za katero v bistvu ne vemo, kaj je njena vloga, saj naj bi bil Golob uradno še poročen.


Športnike in navijače je na včerajšnji otvoritvi svetovnega prvenstva, med drugim p ozdravil tudi predsednik slovenske vlade Robert Golob, ki je svetovno prvenstvo v Planici razglasil za največji športni dogodek v zgodovini države. Pod odrom mu je družbo delala njegova ljubica Tina Gaber, Oba pa sta imela oblečeno tudi sponzorski jakni. če že jakna, po eni strani pripada Robertu Golobu, pa je bila v njej oblečena tudi ljubica predsednika vlade. Težko rečemo, da jeto partnerka, saj je Robert Golob še vedno uradno poročen.

Zakaj je bila torej Golobova ljubica  oblečena v bundi organizatorja in kaj je ona tam predstavljala so se spraševali mnogi. Tudi na twitterju je završalo, kjer so golobovo ljubico obmetavali z besedami: plačanka, priležnica, ljubica…

vir. družbena omrežja

VREME

Maribor
delno oblačno
85%
1km/h
28%
19°C
21°
18°
20°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue
16°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.