V ponedeljek v Ljubljani še en protest. Tokrat proti Jankoviću!

Aleš Primc, zajem slie

Aleš Primc v ponedeljek, 27. februarja, ob 14.30, vabi na množični shod pred ljubljansko mestno hišo v znak protesta proti Jankovićevemu preganjanju Ljubljančanov in uničevanju zdravstva in pitne vode.

“Slovenija mora biti svobodna in demokratična država. Jankovića lahko ustavijo samo množice na ulicah. Vemo, da ga sodstvo ščiti. Vodstvo policije politično obvladujejo, v mestnem svetu ima večino in dela vse, kar hoče. Zato pojdimo množično na shod in pokažimo, da smo svobodni in pokončni ljudje, ki želijo živeti v svobodni in demokratični družbi, kjer se bomo pogovarjali in skupaj iskali najboljše rešitve,” je v zvezi s prihajajočim shodom izpostavil mestni svetnik Aleš Primc.

Primc meni, da gre za zdravje vseh nas. “Deset tisoče Ljubljančank in Ljubljančanov zaradi Jankovića nima svojega osebnega zdravnika. Mnogim se poslabšuje zdravje in napredujejo bolezni, ki bi se jih dalo s pravočasno obravnavo pozdraviti. Če pa bomo zgradili ta kanal, bomo lahko zaradi Jankovića ostali brez pitne vode v pipah,” je dejal in še enkrat ponovil, da je potrebno zavedanje, da se pod traso kanalizacijskega kanala načrpa 90 odstotkov vode za Ljubljano. “Nikjer na svetu ne potekajo megalomanski kanalizacijski kanali čez največja zajetja pitne vode. Za vodo se moramo boriti, ko jo še imamo. Če se to zajetje onesnaži, bomo vsi mi brez pitne vode”, je opozoril mestni svetnik.

Torej v ponedeljek, 27. februarja, ob 14.30, na shod pred mestno hišo v Ljubljano, v sredo ob 15. uri pa na velik shod upokojencev na Trg republike. Torej se obeta vroči teden!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.