Golob, Klakočarjeva in Musarjeva razjezili upokojence! Ti gredo ta mesec na novi shod!

Med tem, ko so se glavni odločevalci države predsednik vlade, ter predsednici države ter parlamenta odločili, da se z upokojenci ne bodo pogovarjali, je med njimi ponovno naraslo nezadovoljstvo in jeza.

Pritiski ljudi, da se v tem mesecu ponovno organizira shod, na društvo 1. oktober so bili neverjetni. Zato so se odločili, da bo ponovni shod v sredo 31. maja ob 15. uri. Zaradi povabila Roberta Goloba in predsednice parlamenta Urške Klakočar Zupančič, k pogovorom, so v društvu hoteli proteste nadaljevati šele jeseni, če pogovori nebi prinesli željenih rezultatov. A so se zaradi preklica pogovorov odločili da shode nadaljujejo in stopnjujejo.

Pavle Rupar je tudi že uradno napovedal novi shod in zapisal.

Če verjamete diktatorjem, da so vas, z mano na čelu, odslovili zaradi “sovražnega govora” je to laž. Bleferji so odreagirali zgolj na odkrito resnico, da je država pred bankrotom, dejstvom, da ne bomo popuščali in razkritjem, da bi nas imeli zgolj za svojo reklamo, naredili pa tako ali tako ne bodo nič!!

BORIL IN BORILI SE BOMO NAPREJ, LJUDSTVA SE BOJIJO IN BI GA ŽE MENJALI PA NE BO ŠLO!!! DOVOLJ JE NORČEVANJA IZ UPOKOJENCEV, DELAVCEV, KMETOV!!!
NAŠ ODLOČEN BOJ za poštene pokojnine SE NADALJUJE, TRENUTNO JE TO ZBIRANJE PODPISOV ZA ZAKON O ZVIŠANJU POKOJNIN, DAJTE NAM PODPORO IN POJDITE NA UPRAVNE ENOTE PODPISAT.

Trenutno je zbranih 6200 podpisov v zgolj 4 delovnih dneh!! Zberimo jih 40 000!!! Bojijo se množice, ZDAJ GRE ZA VAS!! In pomagajte nam tudi finančno, kolikor lahko. NASLEDNJI PROTESTNI SHOD BO 31.MAJA 2023 OB 15.URI V LJUBLJANI!!! Mene ne bodo odvrnili od borbe za ljudi, edino ubijejo me še lahko!!!

Bog pomagaj mi, da bom lahko pomagal drugim!!! 

Tudi tokrat bo iz Maribora na shod odpeljal poseben avtobus! Informacije in rezervacije na 070 772 260!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.