Golob naj bi kar za naš denar, z ljubico letel na oddih, na Mali Lošinj?

Da predsednik vlade ne zna varčevati, ko ne gre za njegov denar je že dolgo znano. Kot razkriva novinar Bojan Požar, pa naj bi celo na oddih letel za naš denar?

Kako zna Golobova vlada zapravljati naš denar za polete v tujino razkriva Spletni časopis, ki je objavil, da je avgusta premier Robert Golob za polete z zasebnimi reaktivci, ki jih država najema pri podjetju Janez let, porabil 39.300 evrov. Še 34.500 evrov pa so plačali podjetju Flycom. Dodatnih 22.200 evrov je za reaktivce avgusta podjetju Janez let plačalo še zunanje ministrstvo Tanje Fajon. Skupaj je torej Golobova vlada zapravila za polete samo v avgustu kar 96.000 evrov.

Kot razkriva novinar Bojan Požar na omrežju X, naj bi predsednik vlade Robert Golob, skupaj z ljubico Tino Gaber vsaj en vikend v mesecu septembru (8. septembra) za 14.900 evrov, odpotoval na Mali Lošinj z najetim zasebnim letalom (Janez let d.o.o.) – na stroške davkoplačevalcev. Verjetno tam ni šlo za kakšno bilateralno, državniško srečanje, ampak za kakšno lepo namakanje v morju?

Z vikendi naj bi se ujemali tudi datumi – 18. do 21.8. (petek-ponedeljek) – in potem znova petek 25.8?! To nas je stalo skupaj preko 20.000 evrov.

Če je že predsednik vlade upravičen, da leti na naše stroške, pa te pravice zagotovo nima Tina Gaber, ljubica predsednika vlade. Kdo bo vračal denar?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.