Golob ni edini, ki ima rad mlajše. V Braziliji ima župan kar 50 let mlajšo ljubico.

slika Instagram / Žurnal24

Iz Brazilije prihaja neverjetna zgodba. Ko je bila Kauane Rode staraj 16 let, je večno zvestobo obljubila 65-letnemu politiku Hissamu Husseinu Dehainiju.

Nima samo v Sloveniji nekdo na višjem položaj težav pri veliko mlajših ženskah. V Braziliji je še hujša. Pri nas je “ljubezen” med Robertom Golobom in Tino Gaber kar 20 let razlike. no v Braziliji med Kauane Rode in politikom  Hissamu Husseinu Dehainiju kar 50 let.


Manekenka Kauane Roda se je znašla v središču pozornosti, ko se je razvedelo, da se je lani, ko je bila stara komaj 16 let, poročila s 65-letnim brazilskim politikom Hissamom Husseinom Dehainijem. Ona je srednješolka, danes 66-letni Dehaini pa je bil in še vedno je župan Araucarije. Par se je spoznal na dogodku, ki je bil organiziran po izboru Miss Araucaria 2022, na katerem je najstnica zasedla drugo mesto v kategoriji deklet, starih od 15 do 17 let. Kmalu po srečanju sta se poročila.

In tu se vidijo še levičarske vzporednice z našimi politiki. Brazilski politik je namreč ženini mami dan po poroki omogočil napredovanje v službi. To pa še ni vse. Poroka je koristila tudi Kauanini sestri, ki je po zaslugi svaka dobila položaj mestne komisarke.

 

vir: Žurnal24

VREME

Maribor
oblačno
75%
1km/h
99%
17°C
18°
17°
15°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.