Po marčevskem protivladnem shodu, nas aprila čaka tudi shod upokojencev. Odhod tudi iz Maribora.

shod upokojencev

Po tem, ko so se meseca marca na shodu na Kongresnem trgu zbrali nezadovoljni državljani in glasno vladi povedali, da je DOVOLJ, aprila svoj veliki shod napovedujejo tudi upokojenci.


Čeprav imajo pri nacionalni televiziji večkrat težave s štetjem in iz shodov, ki jih organizirajo nasprotniki Golobove vlade, lažno poročajo o številu udeležencev na shode prihaja vse več ljudi iz vseh koncev Slovenije. Tako se bo aprilskega shoda ponovno udeležili veliko število Štajercev iz vseh krajev.

“Moramo nadaljevati naš upor, upokojenci se ne moremo in ne smemo zadovoljiti zgolj z miloščino pokojnin! Upravičeni smo do svojega denarja, ki smo ga v pokojninski sklad dali, kot če bi ga v banko,” je zapisal Pavel Rupar, predsednik društva 1. oktober, ki organizira že 11. shod po vrsti.

Kot je zapisal Rupar so za njegove objave začeli na družbenem omrežju Facebook omejevati celo dostop. “Za vaše pokojnine gre, vaš letni regres, božičnice in uskaljevanje na tri mesece, za vaš denar gre.. Ampak sami se ne bomo mučili, zapravljali denar in čas, če ne bo odziva! Zaznali smo huda nagajanja nekaterih ljudi, celo kandidatov za Evropske poslance nekaterih strank, podtikajo laži, da bi nas uničili,” je še zapisal Rupar.

Tako je napovedal aprilski shod, ki bo tokrat na ČETRTEK, 25. APRILA, OB 15. URI na Trgu republike v Ljubljani. Celotno traso shoda bo Rupar sporočil naknadno.

Bo pa na shod iz Maribora odpeljal tudi posebni avtobus, 25. aprila, ob 12.30. uri izpred Planeta Tuš na Studencih. Avtobus bo tako ustavljal tudi v Hočah in Slovenski Bistrici.

Neposredni prenos shoda bo tudi tokrat na FB strani e-maribor.si

 

VREME

Maribor
jasno
93%
1km/h
9%
11°C
12°
11°
11°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.