Golob za svoje rabote okoli spornih nakazil GEN-i-ja, okrivil kar Janšo? Ta mu vrača žogico

golob robert
Robert Golob, slika je simbolna, Demokracija

Čudne rabote in iztekanje denarja družbe GEN-i v tujino imajo že dolgo brado. A zgane se nihče. Ne sodstvo, ne policija. Robert Golob, nekdanji direktor GEN-i, pa se iz vsega skupaj dela norca!

“Vse skupaj je čista izmišljotina,” je Urošu Slaku na POP TV o pisanju medijev na Balkanu o nakazilih več milijonov evrov iz GEN-I v Prištino, ki bi jih naj prenašal kosovski veleposlanik na Hrvaškem Martin Berishaj, ta teden odgovoril Robert Golob, ki je bil v času nakazil direktor GEN-I. Golob je dodal, da je pomembno vedeti, da je to lansirala SDS pred volitvami. A zanimivo, v kosovskem parlamentu glede tega ne bodo tiho. Tam se bo uvedla celo parlamentarna komisija glede teh tokov denarja. Novinar Luka Perš, je, odkril čudne rabote Golobovega GEN-i-ja, kjer so se natekali veliki denarci. Samo v letih 2015 do 2021 je Gen-i v svoje tri tuje hčerinske družbe v Sarajevu (BiH), Tirani (Albanija) in Beogradu (Srbija) nakazal skoraj 100 milijonov evrov. 

Predsednik največje opozicijske stranke SDS Janez Janša pa je novinarju Luki Svetini na TV Slovenija včeraj o tem odgovoru Goloba, v katerem je predvsem napadel SDS, povedal: “Zdaj, mi smo itak za vse krivi. Bi bilo čudno, če ne bi bili še za to. Dejstvo pa je, da so za ta pisanja kriva neka nakazila, o katerih so bili objavljeni dokumenti. Po mojem mnenju gre zgolj za vrh ledene gore. In zelo obžalujem, da že od maja zaman čakamo na tiste tri podpise poslancev Nove Slovenije, ki so bili obljubljeni, da se ustanovi preiskovalna komisija tudi v slovenskem državnem zboru, da se te sume razišče.”

vir: spletni časopis

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
oblačno
79%
1km/h
100%
1°C
2°
0°
-2°
Fri
-2°
Sat
-2°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA