Golobov plačilni dan! Potrebno bo poplačati leve pomagače, ki so blatili prejšnjo vlado?

golob robert
Robert Golob, slika je simbolna, fotomontaža, Demokracija

Bo končno prišel plačilni dan, ko bo Golob moral seči v denarnico in plačati hujskanje, sovraštvo, zmerjanje, žaljenje ipd, levičarskih norcev. Prihaja plačilni dan?

Robert Golob bo dobesedno segel v denarnico. Levičarske neumnosti, ki so jih počeli razni osmi marci, Jenulovi razgrajači, vreščeče Tee Jarc ipd je potrebno plačati. Dobro plačati. Elito petkovih kolesarjev namreč že ta mesec čaka, ne boste verjeli, kar šest milijonov davkoplačevalskih evrov, piše Požareport.


Bližajo se volitve in referendumi, tudi Golob se tega zaveda in potrebno bo globoko seči v denarnico?. Zagotovo “osmo-marčevska” Nika že snuje načrte, kako levici zagotoviti vladanje tudi na predsedniških in lokalnih volitvah, Brezdelni Jenull, pa bo zagotovo mirno prešteval denarce in mogoče za na svoj balkon kupil še kakšno svinjo.  Golobovi namreč nameravajo v letošnjem oktobru za nevladne in prostovoljske organizacije objaviti kar dva javna razpisa, namenjena finančnemu spodbujanju tovrstnih organizacij.

Jenullova svinja na balkonu

Kot piše Požareport, taka vsakodnevna lakonična birokratska sporočila niso kar tako. Ozadje tega naj bi bil Golobov “pay day”, ali plačilni dan. Poplačilo točno določenih akterjev predvolilnega boja proti vladi Janeza Janše, beri: protestnikov – petkovih kolesarjev, skratka levičarskih norcev, ki so zmerjali, žalili, uničevali, pljuvali ipd. In zanimivo bo spremljati, kdo bo dobil denar in koliko?!

 

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.