Saj ni res, pa je. Za županjo Maribora tudi Lidija Divjak Mirnik, a NE kot Gibanje svoboda!

LIDIJA dIVJAK mIRNIK, OBLEKA
Lidija Divjak Mirnik, slika twitter

V Mariboru nič novega. V boj za župana Maribora se vračajo stari obrazi, kateri na vsakih volitvah popolnoma pogorijo. Ena takih je večna kandidatka za županjo, Lidija Divjak Mirnik.

Le kdo od Mariborčanov nebi poznal nekdanje poslanke Lidije Divjak Mirnik, ki v parlamentu ni ravno blestela v boju za mesto Maribor. Se je pa zelo trudila očrniti stranko SDS in vlado Janeza Janše z nesmisli, ki jih je kvasila v parlamentu. A ko so prišle parlamentarne volitve je s svojo stranko LMŠ krepko pogrnila na celi črti. Volivci so ji zaupali le 377 glasov, ali 3.35%, to je manj glasov, kolikor je volivcev v bloku

, kjer Lidija prebiva. 

Lidije pa očitno ne mara niti njena sedanja stranka Gibanje svoboda, saj le ni njihova prva izbira.? No sama se izgovarja da ni podala soglasja stranki. Zato pa se je Divjak-Mirnikova zatekla nazaj k Stojanu Auerju in njegovi stranki LPR. Spomnimo pa se Lidije, kako je že na predvolilnem soočenju za v parlament, v enem stavku povezala Maribor in greznico. In že poslanec SDS Dejan Kaloh ji je takrat dejal, da jo bo to stalo mandata. In res se je to zgodilo!

Lidija Divjak Mirnik je sicer ob najavi kandidature povedala, da se bo z listo zavzemala za to, da bo vsem meščanom skušala zagotoviti varnost, urejenost in pravičen razvoj mesta. Napovedala je, da bo v primeru izvolitve najmanj enkrat letno sklicala skupen zbor vseh mestnih četrti in krajevnih skupnosti, imenovati namerava podžupana za pravičen razvoj vseh delov mesta. 

Upajmo le, da ne bo imela spet kakšne moraste sanje, kot nekoč, ko je še sedela v parlamentu.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
93%
100%
2°C
4°
-1°
2°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-7°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA