Golobova ljubica joka, ker so jo mediji očrnili zaradi počitnic na Siciliji

Tina Gaber, slika družbena omrežja

Golobova ljubica (Predsednik vlade je namreč uradno še vedno poročen) je rada v središču pozornosti.  Še posebej z bogatimi ljubimci.

Tina gaber je ena tistih ljubic, ki je izpostavljena medijem in blišču. kako tudi ne, če pa je ljubica predsednika slovenske vlade Roberta Goloba. Tina gaber, ki je praznovala 37 let, je torej omrežila kar 20 starejšega in bogatega. Roberta Goloba. Njune počitnice ne Siciliji pa ravno niso bile med ljudmi dobro sprejete, glede na to, da je država, katero vodi prav Robert Golob ni ravno v zavidljivem položaju, saj je v državi vse več revščine. 

Sicer pa je za enega od levičarskih tednikov  Gabrova dejala: Jaz si namreč za prvomajske počitnice lahko privoščim dopust na Siciliji, malo težje pa delo na vrtu pred hišo. Ker si hiše ne morem kupiti.” Verjetno pa si brez denarja predsednika vlade nebi mogla privoščit počitnic niti v domačem lavorju.

Tako pa je Gabrovi zapisala ena od twitter uporabnikov: “Gabrova pravi, da si lahko privošči dopust na Siciliji ne more pa bajte kupit…klasični primer zadetka, ki ne zna izbrat življenjskih ptioritet… rajš vse dnar sfrčka in jamra kak in kaj nima, kot, da malo stisne in ima… dejstvo je pač tako, če nimaš dost za vse morš izbirat… nedorasli ostareli mladoletniki na levi pač tega ne bodo nikoli razumeli.”

Gabrovi očitno ni všeč kako se piše o njej. Kako pa naj reagirajo ljudje, če se pa se pa na osrednji proslavi ob dnevu državnosti pojavi na pol naga.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.