POZOR! Hud nevihtni pas se pomika preko severovzhoda države.

VREME gasilci
Slika simbolna

V osrednjem delu države so se že razvile prve nevihte, ki se širijo proti severovzhodu države. Gre za nizozemski globok hladen ciklon.

Satelitska slika oblačnosti kaže malce intenzivnejši razvoj treh kumulonimbusov, kar v praksi pomeni, da se bo verjetno tvoril pas neviht, ki se bo le še okrepil ter potoval proti Štajerskem, Koroškem, Dolenjskem. Močan nevihtni sistem potuje v smeri Dolenjske. Meteoinfo Slovenija poroča, da močnejše nevihte trenutno spremljajo siloviti nalivi, sunki vetra in najverjetneje tudi toča. 


V nadaljevanju dne lahko pričakujemo močnejše nalive, na Štajerskem, ki jih bo spremljal silovit veter. Ponekod se lahko pojavi tudi toča. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.