Ministrski turizem Stojmenove Duh? Plačali smo ji pot na Kitajsko?

Emilija Stojmenova Duh, zajem slike

“Fascikl ministrica Stojmenova Duh, se gre, po poročanju portala Požareport čudni ministrski turizem, kar plačujemo davkoplačevalci.

Letos je V tjandžinu na kitajskem potekalo 14. letno srečanje novih prvakov, ki ga organizira Svetovni gospodarski forum, na katerem bo sodelovalo več kot 1500 udeležencev iz približno 90 držav. tega se je udeležila tudi ministrica za digitalno preobrazbo dr. Emilija Stojmenova Duh. Zakaj, še danes ni znano.

Šlo je za forum zasebne organizacije WEF New Champions, ki nima nobene zveze z delom dotične ministrice niti slovenske vlade, prav tako je brez realne vednosti vabilo organizatorja. Vse skupaj tako zveni, kot ministrski turizem na račun davkoplačevalcev.

Mesto Tjandžin

Pot in bivanje na Kitajskem, ki ima torej vse znake zasebnega potovanja, tako smo Emiliji Stojmenovi Duh, ministrici za digitalno preobrazbo, plačali kar davkoplačevalci. To je zdaj uradno, kar je po nekaj dneh čakanja priznalo tudi njeno ministrstvo, vse skupaj pa je davkoplačevalce stalo, če lahko verjamemo odgovorom ministrstva, najmanj 4100 evrov. Piše portal Požareport.

Stroške potovanja (letalske karte in bivanje) je krilo Ministrstvo za digitalno preobrazbo. Vse ostale nastale stroške je kril organizator. Kotizacije ni bilo,

Kako lepo je biti ministrica, kajne, Maribor je očitno le premajhen za vas?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.