Golobovi ljubici našli nov uradni naziv – konkubina?

Tina Gaber in Robert Golob

Partnerica poročenega moškega je lahko URADNO samo soproga!! Poročen moški ne more imeti URADNE prijateljice, priležnice ali spremljevalke! Ker jim nobena institucija ni uradno potrdila naziva!

“Že nekaj časa živimo skupaj, tudi z mojimi otroki. To ni nobena skrivnost. Odselili smo se poleti oziroma jeseni leta 2021. Nisem hotel o tem govoriti, ker sem še vedno mnenja, da so zasebno življenje in še posebej otroci stvar posameznika in ne toliko javnosti,” je Golob povedal za POP TV, ko se je s Tino prvič pojavil v javnosti.

A Tina, kakorkoli gledamo, ni Golobova njegova spremljevalka, kot pišejo urani viri na vladi, ampak enostavno ljubica, kajti Golob je še vedno poročen, če tudi v postopku ločitve. V bistvu se taki ženske pravilno ne reče  spremljevalka ampak konkubina. Izraz konkubinat namreč največkrat nanaša na družbeno stanje ženske, ki je v zakonskem razmerju z moškim, čeprav z njim ni poročena, saj le ta ne more biti poročen z njo, pogosto zaradi razlike v socialnem ali kakšnem drugem statusu.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.