Predsednik vlade na berglah! Je prehitel vrsto pri zdravniku, ali pa je šel k zasebniku?

Robert Golob, slika twitter

Čudna so pota našega Goloba. Pri plavanju naj bi se udaril v peto. Tako je tudi na sejo  sveta za nacionalno varnost prišel kar z berglami.

Precej pozornosti je na seji Sveta za nacionalno varnost Republike Slovenije vzbudil premier Robert Golob. Udeležil se je je na berglah, s povito desno nogo. Je razlog poškodba, ki jo je staknil na skali v vodi? O  poškodbi desne noge se je govorilo že na vrhu Nata v Vilni, ko je Golob vidno šepal.

Ob tem se seveda sprašujemo kdaj je obiskal zdravnika, da je Golobu povil nogo in kako je opravil pregled zri zdravniku. Je šlo za zasebnega ali rednega zdravnika. Ta vprašanja smo zastavili tudi v kabinet predsednika vlade. Odgovore še čakamo. Na vladi pravijo, da gre za poškodbo pri plavanju, ko se je predsednik vlade zadel skalo.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.