Golobovo (po)velikonočno darilo. V sredo dražji bencin?

slika je simbolna

Pri spletnem časopisu Moje finance so pripravili novo analizo in napoved novih cen bencina in goriva. Zaradi velikonočnega ponedeljka bo tokrat dnevno regulacijsko obdobje 15-dnevno in ne 14-dnevno, zaključi pa se v torek, 11. aprila, ob 23.59. Piše Žurnal24.

Pri spletnem portalu Moje finance ob zvišanju cen goriv ne pričakujejo, da bi vlada trošarine zvišala, pa tudi ne znižala. Ob nespremenjenih trošarinah pričakujejo, da bo cena bencina zrasla na 1,41 evra, kar pomeni tri cente več kot zdaj. 

slika je simbolna

Za cene dizla pri portalu Moje finance predvidevajo rahlo pocenitev in sicer za en cent. Kot navajajo, so pri tem upoštevali pocenitve na mediteranskih trgih in tudi gibanje evra. 

Lepo Golobovo (po)velikonočno darilo.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.