Gospe, ki bo zaradi plazu morala živeti v kontejnerju Golob zabrusi, naj se počuti, kot v hotelu?

zajem slike (POP TV)

Predsednik vlade Robert Golob si je popoldne ogledal nekatera območja v SV Sloveniji, ki so utrpela veliko škodo zaradi deževja, predvsem zemeljskih plazov, ki se še vedno sprožajo.


Premier Robert Golob je ob obisku območij, prizadetih v ujmi, prebivalcem obljubil državno pomoč pri sanaciji škode, tudi finančno. Ob tem je dejal, da ima naša država enega od boljših sistemov sodelovanja civilne zaščite in vojske, in se zahvalil vsem ekipam na terenu. Glede na to da je predsednik vlade snedel besedo gasilcem, ob velikem požaru na Krasu, so nekateri ob besedah pomoči zaradi plazov skeptični.

Je pa Robert Golob, kot že večkrat pokazal, da ni ravno spretni sogovornik, pri ubogih ljudeh, ki so ostali skoraj brez vsega. Še posebej tistim, ki so se zaradi plazu morali preseliti v zabojnik. Tako je gospe iz Šentilja dejal da je bivanje v kontejnerju tako, kot bi gospa šla na počitnice v hotel.

 

Nobenega spoštovanja. Še najmanj pa besed sočutja ni bilo zaznati ob Golobovem obisku Šentilja, kjer je najhujše. Pozorno bomo spremljali kako bo občini pomagala država in koliko denarja bo namenila tudi ubogi ženski na posnetku, da bo lahko normalno zaživela in si RES lahko privoščila počitnice.

.

VREME

Maribor
oblačno
91%
4.1km/h
100%
4°C
6°
2°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.