Gospod je v poplavah izgubil harmoniko. Člani SDS so mu poklonili novo ❤️

slika: omrežje X

Tako lepa gesta, da ti zaigra srce. V teh časih, ko moramo skrbeti eden za drugega, ko je solidarnost tisto kar šteje, je vsaka gesta zelo pomembna.

Pri tem se ne vprašajo od kod si kateri politični stranki pripadaš. Pri dejanjih je ključno vendarle srce. Nekateri levičarji pač znajo, to kar so jih učili v prejšnjem režimu. jezikanja in laži. Tako je stranka večkrat tarča kritik na račun tistih, ki doa ležijo na kavču in pišejo nesmisle.

Kaj po tem, če je Janez Janša pozval svoje člane naj pridejo pomagat na teren. To je dejanje, ki je vredno pohvale, ne pa zgražanja, češ, kako naj bi se tragedijo izkoriščalo za popularizacijo. Da so takšne obtožbe povsem nesmiselne, le še dodatno dokazuje prisotnost članov stranke SDS na terenu, kjer se še naprej pomaga tistim, ki so pomoči potrebni. Treba je pač pomagati z dušo in srcem. Velika večina levičarjev niti ne ve, kaj je to.

Ko smo prvič prišli pomagat v Struge nam je gospod povedal, da je v poplavah med drugim izgubil tudi harmoniko. Danes smo mu prinesli novo harmoniko. Naš član pa je družini podaril tudi avto. Vsak dan dokazujemo, da skupaj zmoremo.” so zapisali na omrežju X, v Slovenski demokratski stranki.

Izredno lepa gesta in hvala SDS!

vir: Nova24TV

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.