Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Včasih nas utrujenost, še večkrat pa preveč spita pijača spravita v spanje. To se je zgodilo gostu, ki je pregloboko pogledal v kozarec in v lokalu zaspal. 


Včeraj zvečer so bili mariborski policisti obveščeni o kršitvi javnega reda v enem izmed lokalov v Mariboru. Pijan gost je v lokalu spal. Ko ga je natakarica prebudila in ga opozorila, da v lokalu ne more spati, se je pričel nedostojno vesti do nje in nanjo kričati. Očitno ni bil preveč vesel, da ga je  zbudila.

Tako ji ni preostalo drugega, kot da zaspanega gosta zbudijo policist. A tudi za policiste, ki so ga prišli budit se ni zmenil, jih žalil in se grdo vedel. A varuhi rada so uporabili drugačne “metode”. kot natakarica, gosta zbudili na bolj “grob” način, ga spravili v marico in ga odpeljali pridržanje do streznitve.

No v priprosi se bo kršitelj lahko v miru naspal, posledice svojega početja pa bo čutil, ko se bo streznil, saj mu je bil izdan plačilni nalog za navedene kršitve.

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
14°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.