Govori se: Je Arsenovič na soočenju imel “prišepetovalce”?

Saša Arsenovič foto: FB profil Saše Arsenoviča

Lokalne volitve se počasi prevešajo v sklepno dejanje in tudi med kandidati za župana Mestne občine Maribor je vse več nervoze.

Soočenja pa so tista, ki dajejo težo predvolilnemu dogajanju. Volilni štabi pa so ponekod dobro uigran tim. Sicer pa govorice o štabu Saše Arsenoviča  iz ozadja soočenj, ki jih v Mariboru pripravljajo razne TV postaje ne pojenjajo.

Arsenoviču, naj bi njegovi ljudje iz štaba pripravljali odgovore in mu jih tudi pošiljali preko sporočil na njegov telefon. No, če navedbe držijo, je to skrajno nenavadno. Res je, da kandidat za župana ne more vedeti vseh odgovorov, ampak, če se nekdo poteguje za mesto župana, mora biti vsaj malo razgledan.

Sicer pa v javnosti še vedno odmeva Arsenovičeva afera iz leta 1999, ko je svojemu natakarju odgriznil del prsta in šala, ki kroži med Mariborčani, kaj bo glavna specialiteta v Arsenovičevi restavraciji? Finger foood! (hrana s prstom).

Sicer pa šalo na stran. Bitka za župana v mestu ob Dravi ne more biti šala, ampak resen posel, nekateri pa temu žal niso kos.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
79%
1km/h
0%
19°C
20°
17°
20°
Fri
17°
Sat
17°
Sun
17°
Mon
16°
Tue

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA