Slika je simbolna

Mariborski policisti so bili v noči na sredo obveščeni o sumu storitve kaznivega dejanja ugrabitve.

Ugrabil žensko!

Z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v okolici Maribora ugrabil mlajšo žensko, ki jo je z uporabo sile in grožnje prisilil, da ga je s svojim osebnim avtomobilom odpeljala na drugo lokacijo. Tam ji je protipravno odvzel nekaj njenih predmetov, nato pa jo je z njenim vozilom odpeljal nazaj na kraj ugrabitve, poroča PU Maribor. Na tem mestu jo je izpustil iz vozila in ji protipravno odvzel osebni avtomobil.

Policisti so med intenzivno kriminalistično preiskavo prijeli osumljenca kaznivega dejanja ugrabitve in ropa. Policisti ga sumijo storitve še nekaterih drugih kaznivih dejanj, zaradi česar intenzivno kriminalistično preiskavo nadaljujejo.

Čeprav gre za sum nekaj hudih, med seboj povezanih kaznivih dejanj, je policija z odločnim ukrepanjem in s hitro preiskavo osumljenca prijela kmalu po dejanju. Ker so bila kazniva dejanja storjena na relativno majhnem območju, je namen tega obvestila pomiriti prebivalce in jim sporočiti, da se lahko še naprej počutijo varne. Prav zaradi dejstva, da kriminalistična preiskava še intenzivno poteka, bo policija javnosti več informacij o preiskavi teh kaznivih dejanj predstavila prihodnji teden, predvidoma v torek.

O podrobnostih ugrabitve bomo poročali tudi mi!

MG