Grozljivo. Kulturnica Maja M. razkrila, kaj je z njo počel Roman Uranjek

Roman Uranjek na sliki s sedanjo ministrico za kulturo Asto Vrečko

Po portalu prava.si, objavljamo del grozljivega pričevanja kulturne delavke in dolgoletne novinarke ter urednice za področje kulture Maje M. Je kaj takega sploh mogoče?

Kulturni delavec, sedaj že umrli slikar Roman Uranjek je bil del levičarske kulturne scene. Na njegove razstave in še kam drugam so hodili znani in neznani levičarski aktivisti, ter del leve politike. A po razkritju njegovih nečednih dejanj, ki naj bi jih počela skupaj ali posamezno z Dušanom Smodejem, se je spomin njegovih levih prijateljev kar naenkrat izgubil.

Se je pa oglasila ena redkih kulturnic  Maja M. ki je opisala grozljiva dejanja Romana Uranjeka:

Roman je ženske javno otipaval in na očeh vseh nadlegoval. Najpogostejše reakcije so bile: ‘Ah, naš Romanček!’ Na desetine, morda stotine žensk in moških smo/ste bili temu priča v javnosti! Spolno nasilje je izvajal tudi malce bolj skrito, ženskam v usta potisnil jezik, se ob žensko podrgnil z nabreklim udom, jo zagrabil za joške, šlatal po riti in za mednožje.

“Govorim o tistem, kar sem sama doživela in videla zadnjih trideset in več let, in kar so izkusile ženske, ki jih dobro poznam. Ker je bil slaven, se mu je gledalo skozi prste. Stekel je proti dvema dekletoma, ki sta sedeli na stolih, padel na kolena in se pridrajsal do njiju ter začel eno otipavati od gležnjev proti kolenom do mednožja. Dekle je okamenelo. Nato je vstal in stekel na drugo stran, zagrabil za ramena pokojno slikarko Lučko Koščak, jo zaobrnil in zalizal v usta. Ko ga je odrinila, je stekel zopet na tretjo stran dvorane in s početjem nadaljeval.”

“Na enem od teh naključnih srečanj se je pred vsemi na glas junačil, kako med seksom ščije po ženskah. To zgodbo številni poznate! Vem, da jo! Celo do mlajših generacij je prišla. Ob drugi priliki se je napihoval, da ima vsak vikend seks z drugo žensko. »Kako ti to uspe«, je vprašal moški ob omizju. »Vztrajno poskušam vedno znova. Vsaka deseta pade,« je odgovoril. Predator neprestano poskuša. In ne odneha. In ne razume besede ‘ne’.”

Znanka, ki  je prav tako spregovorila: “Šlo je za nenaden, nedogovorjen analni spolni odnos, ki ga je dokončal, četudi se mu je dekle upiralo. In nato so še tretje, ki jih je čustveno demonsko zmanipuliral. Roman je iskal ranjena, negotova, ljubezni sestradana dekleta, ki jim je dajal vtis, da zanj obstajajo le one, da so pomembne, da so vredne.”

»Zahteval je, da se uležem na tla in je hodil obut s čevlji po mojem telesu, neoziraje se na bolečino. Nositi sem morala pasjo ovratnico in hoditi po njegovem stanovanju kot žival-psica ter obvezno piti šampanjec s pasje sklede. Privezoval me je na stol in bičal, medtem ko sem ga morala oralno zadovoljevati. Uriniral mi je po obrazu in telesu, polival vroči vosek po telesu, porival steklenico šampanjca v vagino…«

vir: Prava.si

VREME

Maribor
rahel dež
93%
3.1km/h
100%
19°C
21°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.