GROZLJIVO! Manifest, poln sovraštva, ki naj bi ga okoli pošiljala Levica?

MANIFEST

Na mnoge elektronske naslove je prispelo pisanje, katerega avtor naj bi bila stranka Levica. A če to drži, potem nas je lahko zares strah.

MANIFEST POLN SOVRAŠTVA

Rdeča nit manifesta oziroma ene vrste “Mein Kampf” svetovne levice je:”En planet, skupni viri, ene vrednote, eno ljudstvo, ena lastnina, ena vlada!”  Levičarji pač računajo, da naj bi slej ko prej, tudi s pomočjo udarnih troj, na ulicah sprožili nasilje, zanj obtožili vlado in policijo in na tak način zrušili demokratično izvoljeno oblast. Da bi jim prevzem oblasti uspel tudi v teh razmerah, vendar to v tem trenutku ni mogoče zaradi opurtonizma strank SD in LMŠ, naj bi ugotavljali v Levici, piše portal v fokusu.

Ob tem manifestu, smo Slovenci lahko res zgroženi. In če je to pisanje res pristno in poslano z naslova stranke Levica, potem nas mora biti strah! Zares strah! Mi smo iz manifesta povzeli le nekaj točk, pa še te so zares grozljive.

Ko prebiramo ta manifest, se resnično sprašujemo, ali je to sploh mogoče in ali je tak manifest ven res dala in razposlala parlamentarna stranka? Če to drži, potem je potrebno tako stranko nemudoma ukiniti, voditelje pa zapreti.

Res upajmo, da je bil ta manifest le šala in da Levica nima prstov vmes.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.