Grozljivo! Mladoletnik na Gorenjskem umoril svojo mamo. Imamo podrobnosti!

policija-stop storilec
policija-trak

Tudi to se lahko dogaja v urejenih družinah. Mladoletnik naj nebi bil problematičen, bil je vedno vljuden in prijazen. Kaj je torej botrovalo, da je umoril svojo mamo, verjetno ne bomo nikoli izvedeli.

Slovenske novice razkrivajo nekaj dejstev glede umora, ki se je zgodil na področju Škofje Loke. “Bila je enkratna ženska,« nam še opisuje vidno pretresena gospa. Najbolj ji bo ostala v spominu njena prijaznost. In to, da se je z njo, ko je gospa vrtnarila na vrtu pred svojo hišo, tudi večkrat pogovarjala. Za novo leto smo si vedno voščili,” je dejala za Slovenske novice in pravi, da gre za urejeno družino, da jo je fant, ki naj bi zagrešil najhujše kaznivo dejanje, tudi večkrat lepo pozdravil. “To je bil tako flet’n fant. Vedno me je pozdravil, me poklical po imenu in rekel: ‘Kako ste kaj?’ Nato pa se je zasmejal. Proti njemu res nimam kaj žalega reči,” je dejala soseda žrtve.

O fantu, ki je zagrešil zločin, vedo vsi povedati le najlepše. Med drugim se je aktivno ukvarjal s športom oziroma treniral rokomet. Prav tako ji nikoli ni potožil, da se sooča s kakšnimi težavami, oziroma nikoli ni dobila občutka, da nekaj ni v redu ali da trpi zaradi česar koli. Bil je vedno prijazen in ustrežljiv.

Sin, naj bi mamo večkrat zabodel v predel vratu, takoj poklical svojce in jim povedal, kaj je storil. Nakar naj bi tudi sam poklical policijo in se ji predal pred bližnjim vrtcem. Seveda so reševalci po prihodu na kraj dogodka poskušali storiti vse, da bi pomagali nesrečni ženski, a jim to ni uspelo. Menda je umrla v reševalnem vozilu med vožnjo proti bolnišnici.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo sneženje
84%
2.6km/h
100%
1°C
2°
-1°
-1°
Fri
-2°
Sat
-2°
Sun
-2°
Mon
-1°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA