Hrvaški novinar: Na Krku niso razgrajali Slovenci, ampak Srbi živeči v Ljubljani

klub Onyx, zajem slike

Sinoči je v klubu Onyx na hrvaškem otoku Krk, v mestu Punat, prišlo do nasilnega incidenta, v katerem so bili poškodovani številni ljudje.

Številni mediji so poročali o tem, da so bili v incidentu poškodovani trije Slovenci. “V gostinskem lokalu je prišlo do kršitve javnega reda in miru, pri čemer so bili poškodovani štirje tuji državljani, Slovenci, ki so bili prepeljani v KBC Rijeka. Izpuščeni so na prostost, kriminalistična preiskava pa še poteka, da bi ugotovili vse okoliščine tega dogodka,” so pisali številni mediji

Tudi v KBC Rijeka so potrdili, da so sprejeli štiri Slovence: “Bili so na urgenci, kjer so jih oskrbeli in odpustili. Vsi so imeli lažje poškodbe.”

 

Je pa presenetil +hrvaški televizijski voditelj in novinar Velimir Bujanec, ki je zapisal: Na Krku niso bili poškodovani nobeni Slovenci, pač pa Srbi, živeči v Ljubljani, kateri so provocirali goste in domačine na nacionalni osnovi, a so naleteli na odpor redarjev.

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.